NB I /

Női Férfi

Adatvédelmi nyilatkozat

A Magyar Kézilabda Utánpótlásért Alapítvány (8630 Balatonboglár, Kodály Zoltán u. 12-13. a továbbiakban NEKA, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve köte-lezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatá-lyos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

 

A NEKA fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét.

 

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és kollégánk megválaszolja kérdését.

 

A NEKA. elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását.

 

A NEKA a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

 

A NEKA adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a www.neka.hu/privacy-policy címen.