NB I /

Női Férfi

Bajnokság

2024. február 07, szerda 10:41

Wald Kíra a következő szezontól Vácon szerepel

Wald Kíra a következő szezontól a Váci NKSE együttesét erősíti, a balszélső a jelenleg is zajló idény előtt, a Siófok KC együttesétől érkezett a NEKA-hoz. A 23 esztendős kézilabdázóval 2026. június 30-ig szóló szerződést kötött új klubja.

– A Vác évek óta az NB I egyik meghatározó csapata, melynek kerete most szinte teljesen kicserélődik, én pedig izgatottan várom az új kihívásokat – nyilatkozta Wald Kíra. – Az is sokat nyomott a latba, amikor a váltás mellett döntöttem, hogy szerettem volna újra a nemzetközi kupában játszani. Ez egy újabb lépcsőfok lesz a pályafutásomban, mely jól szolgálja a fejlődésemet és a céljaimat, ráadásul új impulzusok és élmények várnak rám. Remélem a teljesítményemmel minél több játékpercet harcolok majd ki magamnak.

– A NEKA-nál kapott lehetőség rengeteget segített abban, hogy játékba lendüljek és újra élvezzem a játékot – tette hozzá Wald Kíra. – Nagy szerepe volt abban a csapatnak és minden stábtagnak, hogy visszaszereztem az önbizalmamat. Hálás vagyok az akadémiának a belém fektetett hitért, e nélkül nem jött volna össze ez a nagy lehetőség. A szezon hátralevő részében természetesen mindent megteszek azért, hogy a lehető legjobb eredménnyel zárjuk az idényt.

A Váci NKSE összesen hét játékos szerződtetését jelentette be, köztük Juhász Grátáét is, aki Kisvárdáról érkezik, s 2016 és 2021 között a NEKA növendéke volt.

Alsó fotó: vacinkse.hu

< vissza

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess sikereinkről!