NB I /

Női Férfi

Csapat

2022. október 03, hétfő 23:24

Temesvári Gábor, a példakép

Nagy öröm érte azt a balatonboglári kisfiút, aki személyesen találkozhatott kedvenc játékosával, a NEKA NB I-es csapatának átlövőjével, Temesvári Gáborral. A tízéves Takács Bende Krisztofer lelkes szurkoló, már tavaly is rendszeresen járt a balatonboglári élvonalbeli mérkőzésekre, és miután a Telekom Veszprém elleni meccs előtt játékoskísérőként éppen példaképével futhatott be a pályára, azóta még nagyobb figyelemmel kíséri juniorválogatott játékosunk szereplését.

A Nemzeti Kézilabda Akadémia mindig is fontosnak tartotta a gyerekekkel és a jövőbeli kézilabdázókkal való jó kapcsolat ápolását. Az éveken át zajló Lurkó program, a nyári táborok, vagy a partnerprogram keretében több száz fiatal járt az akadémián, többen közülük igazi szurkolóként azóta is jár a mérkőzésekre.

A Boglári Általános Iskola tanulója, Takács Bende Krisztofer a BBSC kézilabdázója, és ha csak teheti, ott ül a lelátón a NEKA NB I-es mérkőzésein. Minden játékost figyelemmel kísér, de legnagyobb kedvence Temesvári Gábor, így nagy álma teljesült azzal, hogy létrejött kettejük személyes találkozása.

Temesvári Gábor nemcsak a pályán lehet példakép a fiatalok számára, hanem a tanulmányi eredményei miatt is, hiszen kitűnő bizonyítvánnyal végezte el a fonyódi Mátyás Király Gimnáziumot, jelenleg pedig a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Kar gazdálkodási és menedzsment szakára jár.

A pályán mindig fegyelmezetten követi az edzői utasításokat, megbízható teljesítményt nyújt hétről hétre, a magánéletben pedig szerény és jólnevelt, nem véletlen, hogy őt mindenki kedveli. Gábor természetesen első szóra igent mondott a találkozóra, dedikált fotót ajándékozott a kisfiúnak, és bár egyelőre még számára is szokatlan ez a szerep, természetesen örül annak, hogy felnéznek rá a gyerekek… nemcsak a 210 centiméteres magassága miatt. :)

Galéria

< vissza

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess sikereinkről!