NB I /

Női Férfi

Bajnokság

2023. október 28, szombat 07:50

Pontokért utazunk Egerbe

A tabella 10. helyén álló QHB-Eger otthonában lép pályára a HSA NEKA a férfi K&H kézilabda liga 8. fordulójában. Ellenfelünk ebben az idényben jutott fel ismét az élvonalba, ahol eddig nagyszerű teljesítményt nyújt, hiszen három győzelemmel és négy vereséggel kezdte a szezont. Sótonyi László együttese a legutóbbi fordulóban gólgazdag mérkőzésen 40-32-re kapott ki a bajnok Veszprémtől, és végig igyekezett megnehezíteni a vendégek dolgát.

A két csapat legutóbb a 2021/2022-es idényben találkozott egymással, akkor 29-29-es döntetlen született Egerben. A mieink újoncként szerepeltek az első osztályban, és bár a hevesiek négy perccel a meccs vége előtt négy góllal vezettek, a mieinknél Kovács Gergő, Dely Márton, Krakovszki Bence is betalált, míg az egy pontot érő találatot Tárnoki Márkó lőtte be az emlékezetes végjátékot hozó találkozón.

Idén a feljutó Eger számít újoncnak, míg a HSA NEKA sorozatban harmadik idényében bizonyíthat a legjobbak között. Az eddigi négy győzelem önbizalmat adhat a boglári fiataloknak, akiktől a megszokott gyors lerohanásokat, fegyelmezett játékot és remek egyéni megoldásokat várhatunk. Az eddigi négy sikerből kettőt idegenben, a Fejér B. Á. L. Veszprém, illetve a PLER otthonában arattunk, bízunk abban, hogy Egerből is két ponttal térünk haza.

Fontos információk:

A belépőket online nem, csak a helyszínen lehet majd megvásárolni az alábbiak szerint:

felnőtt: 1.500 Ft/db | nyugdíjas és diák (igazolvány bemutatásával): 1.000 Ft/db

csak készpénzzel lehet fizetni

a mérkőzésről stream nem lesz

 

A férfi NB I. 8. fordulójának mérkőzése:

QHB-EGER (10.)–HSA-NEKA (5.)

Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok

Október 28., szombat, 18.00.

Vezetik: Paska Dániel, Vastag Sámuel

< vissza

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess sikereinkről!