NB I /

Női Férfi

Bajnokság

2023. december 01, péntek 07:53

Itthon a Szeged ellen zárjuk az évet

A K&H kézilabda liga 12. fordulójában a HSA NEKA az idei utolsó hazai mérkőzésen az OTP Bank-PICK Szeged csapatát fogadja Balatonbogláron pénteken 18 órától. Ellenfelünk szerdán este Zágrábban szerepelt a Bajnokok Ligájában, két nappal később pedig már ellenünk lép pályára. Minden szurkolót arra kérünk, hozzon magával egy plüssállatot, amit a szünetben a pályára dobunk, majd az összegyűjtött játékokat rászoruló gyermekeknek juttatják el a NEKA növendékei.

Az OTP Bank-PICK Szeged szerdán még Zágrábban lépett pályára a Bajnokok Ligája csoportkörében és bár a mérkőzés elején vezettek a kékek, végül 30-25-ös vereséggel zártak. A találkozó után már nem utazott haza Kárpáti Krisztián együttese, így kicsit többet pihenhettek a játékosok.

Ellenfelünk dolgát az utóbbi időben több sérülés és betegség nehezítette, de természetesen így is a szegediek a meccs esélyesei, rutinos válogatott kézilabdázók ellen kell bizonyítanunk. A vendégek a tabella második helyén állnak, eddig mindössze egyszer, a bajnok Veszprémtől szenvedtek vereséget.

A Szegedben minden bizonnyal pályára lép Szilágyi Benjámin, aki egy évet kölcsönben a HSA NEKA színeiben játszott, míg nálunk Ludmán Marcell érkezett a PICK-től, és Molnár Robin is jól ismeri a riválist, hiszen korábban ott játszott kölcsönben.

Nálunk hiányzik majd a műtéten átesett Temesvári Gábor és a csípősérülést szenvedett Sisa Erhard, mindkét játkosunknak gyors gyógyulást kívánunk. 

A mérkőzés élőben nézhető itt: https://www.youtube.com/@m4sportkezielo732/streams

< vissza

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess sikereinkről!