NB I /

Női Férfi

Bajnokság

2024. április 29, hétfő 21:46

Nincs megállás, a Szeged következik

Tizenegy napon belül a negyedik mérkőzés vár a HSA NEKA csapatára amely kedden az OTP Bank PICK Szeged otthonában lép pályára 18 órától. Sótonyi László együttese múlt héten a Ferencváros és a Gyöngyös ellen is pontot szerzett, ez önbizalmat adhat a fiúknak. A hazaiak a mérkőzés esélyesei, fiataljaink azonban nem feltett kézzel utaznak a Tisza-partra.

A K&H férfi kézilabda liga tabelláján második helyen álló OTP Bank-PICK Szeged vendégeként játszik április 30-án 18 órától a HSA NEKA. A két csapat gólgazdag őszi találkozóján 39-30-as szegedi siker született, kedden várhatóan ismét nagyiramú futós meccs lesz látható. 

A PICK Szeged a BL-ből való kiesés után már csak a bajnokságra és a Magyar Kupára koncentrál, utóbbi sorozatban szintén egymás ellen játszunk az elődöntőben. A Veszprém ellen 36-27-re elveszített bajnoki összecsapás nyilván nem tett jót a hangulatnak, az Egerben elért 36-29-es győzelem viszont már a papírformának megfelelően alakult.

A mieink az Eger legyőzését követően Dabason is remekül kézilabdáztak 50 percen keresztül, de a végjátékban elbukták a találkozót, a Fradi és a Gyöngyös ellen azonban már 60 percen át kézben tartottuk a meccset és végül a hajrában is koncentráltak voltunk. 

 

< vissza

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess sikereinkről!