NB I /

Női Férfi

Csapat

2022. augusztus 09, kedd 11:44

NEKA-edzőtábor Montpellier-ben

Ideális körülmények várták Montpellier-ben a HSA NEKA férfi NB I-es csapatát, amely ezen a héten a francia városban edzőtáborozik. Az élvonalbeli felkészülés jegyében szervezett program keretében naponta két edzés vár a játékosokra, sőt pénteken a Montpellier HB ellen, szombaton a Nimec csapatával mérkőznek meg a boglári fiatalok.

A vasárnapi utazást követően hétfőtől már teljes erőbedobással dolgoztak a fiúk Sótonyi László vezetőedző irányításával. A Bajnokok Ligája induló Montpellier HB létesítményeit használva, tökéletes feltételek között dolgozhat a csapat, és a környezetváltozás biztosítja, hogy csak a kézilabdázásra kelljen koncentrálniuk a játékosoknak.

A kondicionáló és erősítő foglalkozások mellett természetesen labdás edzések is szerepelnek a programban, ahogy az egyéni képzés is fontos szerepet kap. A két francia élvonalbeli klub elleni edzőmérkőzésen elsősorban a gyakorláson lesz a hangsúly, pénteken 19:00 órakor kezdünk a Montpellier HB, majd szombaton 18:00 órakor a USAM Nîmes ellen bizonyíthat a csapat.

< vissza

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess sikereinkről!