NB I /

Női Férfi

Bajnokság

2023. május 17, szerda 14:13

Junior válogatott átlövő érkezik

A HSA NEKA NB I-es csapatában folytatja pályafutását a következő szezontól Ludmán Marcell. A 20 éves átlövő ebben a szezonban a Fejér B.Á.L. NB I-es csapatában szerepel a Pick Szeged kölcsönjátékosaként, 22 mérkőzésen 39 gólt szerzett, a következő idénytől pedig Balatonbogláron bizonyíthat. A fiatal játékos a junior válogatottban együtt dolgozik Sótonyi Lászlóval, így nem lesz számára ismeretlen a szakember által elképzelt játékrendszer.

Ludmán Marcell 2021-től lett a Pick Szeged játékosa, ahol főleg az NB I/B-s csapatban szerepelt, majd a 2022/23-as szezont már kölcsönjátékosként a Fejér B.Á.L. Veszprémben tölti. Nyáron junior világbajnokságon indul a magyar válogatott színeiben, júliustól pedig a NEKA-n kezdi el a felkészülést.

„Amikor megkeresett a NEKA, akkor a döntésem legfontosabb szempontja az volt, hogy hol tudok a legtöbbet fejlődni szakmailag. Sótonyi Lászlóval két éve együtt dolgozom a junior válogatottban és egy nagyon jó szakembernek tartom. Sokat várok ettől a két évtől, bízom benne, hogy nagyon sokat fogok tudni fejlődni és el fogom érni azokat a céljaimat, amiket kitűztem magam elé” – mondta el honlapunknak Ludmán Marcell.

fotó: fejerbalveszprem/Cseh Péter

< vissza

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess sikereinkről!