NB I /

Női Férfi

Bajnokság

2023. november 11, szombat 00:06

Itthon fogadjuk a Dabast

A Dabas látogat Balatonboglárra a K&H férfi kézilabda liga 9. fordulójában. A HSA NEKA a szombaton 18 órától kezdődő mérkőzésen igyekszik megszerezni az újabb két pontot, ami a Veszprém és az Eger elleni vereség után jót tenne a fiúk önbizalmának. Sótonyi László együttese a válogatott szünet után feltöltődve várja a folytatást, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy ellenfelünk ne ellenünk szerezze meg idei első idegenbeli pontjait.

Ha a két csapat egymás elleni mérlegét nézzük, azt látjuk, hogy az előző két szezonban mindig a hazai pályán játszó csapat szerezte meg a győzelmet, így bízunk abban, hogy ez a sorozat szombaton is folytatódik.

Minden esetben szoros mérkőzéseket játszottunk Tomori Győző együttese ellen, minden bizonnyal ezúttal is küzdelmes, jó tempójú összecsapást láthatunk. A válogatott összetartások miatt az elmúlt héten szünetelt a bajnokság, kérdés, hogy melyik együttes lendületét törte meg a pihenő.

A Dabas ebben az idényben még nem szerzett pontot idegenben, míg a mieink a Veszprém és az Eger elleni vereségek után javítanának hazai pályán. A vendégek házi gólkirálya korábbi növendékünk, Török Ádám 37 találattal, míg a NEKA legeredményesebb játékosa eddig Sztraka Dániel 34 góllal.

 

< vissza

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess sikereinkről!