NB I /

Női Férfi

Csapat

2023. február 24, péntek 18:38

Ismételnénk Budakalászon

A HSA NEKA Budakalászon lép pályára szombaton 17 órától a K&H férfi kézilabda liga 16. fordulójában. A mieink február elején 26-25-re nyertek ugyanitt a Magyar Kupában, ami akkor továbbjutást ért, a boglári fiatalok természetesen ugyanarra a bravúrra készülnek, míg a hazaiak a visszavágás reményében készülnek ellenünk. Kiélezett csata várható, hiszen Csoknyai István és Sótonyi László együttese egyaránt 14 pontos a tabellán, a mérlegük is teljesen azonos, hat győzelem és két döntetlen mellett hét vereség szerepel mindkét fél neve mellett.

A két csapat mérlege teljesen azonos, így 14 ponttal a HSA NEKA a nyolcadik, míg a CYEB Budakalász a kilencedik helyen áll a tabellán.

Ebben a szezonban a balatonboglári bajnoki mérkőzést 28-23-ra, míg a budakalászi Magyar Kupa nyolcaddöntőt 26-25-re nyertük meg, ennek ellenére ebből nem lehet kiindulni, teljesen új párharc kezdődik, és a hazaiak nyilvánvalóan kettőzött erővel lépnek pályára a visszavágásban bízva. Mindkét meccset remekül kezdtük, itthon 15-8-as előnyt szereztünk a szünetre, míg idegenben 14-8-ra vezettünk 30 perc után. Csoknyai István együttese várhatóan fokozottan figyel majd az első perctől kezdve a HSA NEKA gyors lerohanásaira, és arra is számítani lehet, hogy az utolsó pedig kiélezett csatára van kilátás.

< vissza

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess sikereinkről!