NB I /

Női Férfi

Bajnokság

2024. április 27, szombat 00:07

Gyöngyösre utazunk szombaton

A nagyszerű formában játszó HE DO B. Braun Gyöngyös otthonában lép pályára a HSA NEKA a férfi NB I-es bajnokság szombati fordulójában 18 órától. Ellenfelünk a 6. helyen áll a tabellán, és a legutóbbi öt fordulóban győztesen hagyta el a pályát, februárban a PICK Szeged, majd áprilisban a Tatabánya ellen is nyerni tudott. Sótonyi László együttese szerdán a Fradi ellen szerzett bravúros egy pontot, bízunk abban, hogy a fiúk azt a teljesítményt meg tudják ismételni Gyöngyösön is.

A két csapat őszi mérkőzésén 29-28-ra nyert a HSA NEKA a kilenc gólos Krakovszki Zsolt vezérletével. A szombati találkozó sokkal nehezebbnek ígérkezik, hiszen Gyöngyösön mindig telt ház és lelkes hazai szurkolók fogadják a vendégcsaatokat. Bíró Balázs együttese sorozatban hatodik győzelméért lép pályára, míg a mieink a Fradi ellen mutatott koncentrált, fegyelmezett játékra készülnek. 

A Gyöngyös a hatodik helyen áll a tabellán, sőt a Csurgót megelőzve akár az ötödik hely is elérhető számukra. Sótonyi László együttese a szerdai mérkőzés után szombaton is bizonyítani akar.

K&H férfi kézilabda liga, 23. forduló

HE-DO B. Braun Gyöngyös – HSA NEKA

2024. április 27. szombat, 18:00

Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok

V.: Bóna Szabolcs, Földesi Csaba

Jegyvásárlás: https://tixa.hu/gyongyos-hsa-neka-20240427

< vissza

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess sikereinkről!