NB I /

Női Férfi

Bajnokság

2023. november 24, péntek 08:35

Budakalászon lépünk pályára

A tabella 10. helyén álló CYEB Budakalász otthonában vendégeskedik a HSA NEKA férfi NB I-es csapata a K&H kézilabda liga 11. fordulójában. A rutinos játékosokból álló riválissal mindig izgalmas és kiélezett párharcot játszunk, de miután a bajnokságban és a Magyar Kupában is győztünk már ellenük idegenben, bizakodva várhatjuk a szombati összecsapást.

A Budakalász az eddigi tíz fordulóban négyszer győztesen, hatszor pedig vesztesen hagyta el a pályát, így 8 ponttal állnak a tabella 10. helyén. Csoknyai István együttese képes bravúros sikerekre – például a Komló vagy a Csurgó ellen – de becsúsztak nem várt vereségek is (Fejér B.Á.L. Veszprém). A házigazdák a legutóbbi fordulóban Dabason kaptak ki 30-21-re, így nyilván ellenünk javítani akarnak a mérlegen. Juric Grgic Josip 45 találattal a csapat házi gólkirálya, de Varjú Martin is 39-szer volt eredményes eddig.

A HSA NEKA három vereség után a legutóbbi bajnoki mérkőzésen 29-28-ra nyert a Gyöngyös ellen, ami jót tett a fiúk önbizalmának. Mindenki elhitte magáról, hogy bármire képes, egyénileg és csapatként is dicsérhető volt mindenki. Krakovszki Zsolt kilenc gólt szerzett, ezzel bekerült a 10. forduló csapatába. Ludmán Marcell sérülése már a múlté, Temesvári Gábort viszont megműtötték, így hosszú ideig nem számíthat rá Sótonyi László. Jobbátlövő poszton így Dely Márton, Kathi Sándor, vagy a héten a Gyöngyöstől kölcsönbe érkezett Nagy Ádám bevethető.

A CYEB–Budakalász jelezte, hogy a belépőket online nem, csak a helyszínen lehet majd megvásárolni az alábbiak szerint:

◾️ felnőtt: 3.500 Ft/db | nyugdíjas és diák (7 éves kortól): 2.300 Ft/db

 

< vissza

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess sikereinkről!