NB I /

Női Férfi

Bajnokság

2024. május 03, péntek 22:55

A Budakalász ellen zárjuk az idényt

Hazai pályán játssza a HSA NEKA a 2023/2024-es szezon utolsó mérkőzését szombaton. A K&H férfi kézilabda liga 26. fordulójában a CYEB Budakalász látogat Balatonboglárra, és Sótonyi László együttese a bentmaradáshoz szükséges két pontért száll harcba. A Ferencváros és a Gyönygös elelni bravúros döntetlen során mutatott harcos, fegyelmezett játékra lesz szükség, mindezt hatvan percen keresztül kell véghezvinni.

A legutóbbi Budakalász elleni mérkőzésről kellemes emlékeink vannak, hiszen a márciusi Magyar Kupa negyeddöntőben 36-30-ra győzünk idegenben. Ellenfelünk nyilván visszavágásra készül, és nyilván teljesen más találkozó lesz szombaton. 

Csoknyai István együttese jelenleg 24 ponttal a 7. helyen áll, de kedvező eredmények esetén akár előrébb is léphet a tabellán. AZ NB I-es góllövőlista második helyén a budakalásziak átlövője, Juric Grgic Josip áll 112 találattal, míg Varjú Martin hetedik helye is elismerésre méltó. (97 gól)

A mieienknél Sztraka Dániel a legeredményesebb 89 góllal. Sótonyi László együttese az elmúlt 15 napban 5 mérkőzést játszik, így szükség lesz minden erőre, fejben és fizikálisan is a maximumot kel nyújtani. A Magyar Kupa négyes döntő előtt utoljára lép pályára Balatonbogláron ez az összeállítású keret, bízunk abban, hogy a fiúk is szép eredménnyel búcsúznak a hazai közönségtől. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

< vissza

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess sikereinkről!